Leo Makkinje
Wie is Leo Makkinje?

Ik ben sinds 1988 gespecialiseerd in Apple macOS en iOS systeem- en netwerkbeheer, gebruikersondersteuning en troubleshooting. Mijn streven is altijd uw hardware, software en infrastructuur precies te laten doen wat u er van verwacht.

Apple systeembeheer

Mijn focus ligt op kleine en middelgrote bedrijven die geen budget hebben voor een fulltime systeembeheerder, maar wel behoefte hebben aan advies, regelmatig onderhoud of technische ondersteuning. Ik help u bij het oplossen van IT-problemen, draag praktische oplossingen aan voor structurele vraagstukken en zorg ervoor dat uw productiviteit gewaarborgd is.
Lees verder...

Cloud consultancy

"We willen werken in de cloud"... een veelgehoorde kreet die omgeven is door vragen en verwarring. Wat is het, hoe werkt het en welke voordelen biedt het uw organisatie? Ik kan u adviseren over de diverse cloud-aanbieders en mogelijkheden. Daarnaast kan ik u begeleiden tijdens de overstap of neem desgewenst het hele migratieproces uit handen. U kunt vervolgens meteen met uw bestanden, e-mail en agenda’s in de cloud werken.
Lees verder...

Device & Identity management

Mobile Device Management (MDM) en Identity as a Service (IDaaS) maken de ingebruikname en het beheer van computers, smartphones en applicaties eenvoudig en voorspelbaar. MDM en IDaaS vereenvoudigen accountbeheer, verhogen gebruiksgemak en minimaliseren de kans op wachtwoord-incidenten. Ik verzorg voor uw organisatie de volledige implementatie en het beheer zodat medewerkers snel, zorgeloos en veilig aan de slag kunnen.
Lees verder...

Meer weten?

Vragen of opmerkingen? Stuur een e-mail naar .

Bekijk mijn profiel op LinkedIn

Apple Certified Support Professional

Apple Certified Technical Coordinator