Specialisaties
Hardware en software advies

Bij het aanschaffen van nieuwe hardware en software komt vaak meer kijken dan alleen een product aanwijzen in de winkel. U wilt helder advies en een gedegen technisch antwoord op uw vragen, voordat u tot aanschaf over gaat. Ik kan u daarbij helpen door op een begrijpelijke manier uit te leggen wat de verschillende mogelijkheden zijn en waar u op moet letten bij uw aankoop. U kunt bij mij echter geen hardware of software kopen. Daarvoor verwijs ik u naar deze online webwinkel.

Installatie nieuwe of bestaande hardware en software

Daar staan ze dan: dozen met allerlei nieuwe spulletjes. En nu? Als u zich op dat moment achter de oren krabt en uzelf afvraagt hoe u alles aan de praat gaat krijgen, dan is het tijd om mij in te schakelen. Ik zorg voor installatie en configuratie van alle hardware en software, overzetten van data en aansluiten van randapparatuur. Met andere woorden: alle hardware en software wordt in werkende staat opgeleverd. U heeft er dus geen omkijken naar en kunt direct aan de slag.

Incidenteel systeembeheer

Toegegeven... ook een Apple-product kan wel eens last hebben van een ochtendhumeur. Geen paniek! Als u er zelf even niet uitkomt, dan kunt u mij inschakelen. Technische ondersteuning op de werkplek of op afstand, alles is mogelijk. Doel is altijd de storing zo spoedig mogelijk te verhelpen, zodat u snel weer aan het werk kunt.

Periodiek systeembeheer

Voorkomen is beter dan genezen. Door periodiek systeembeheer uit te laten voeren verhoogt u uw continuïteit en voorkomt u onplezierige verrassingen. Systeemsoftware en applicaties zijn altijd up-to-date, security patches worden direct geïnstalleerd, en sluimerende problemen worden tijdig onderkend en opgelost. Afhankelijk van de grootte van uw organisatie kan het periodieke systeembeheer uitgevoerd worden per week, maand of kwartaal.

Detachering

Heeft uw organisatie behoefte aan zeer regelmatig systeemonderhoud of zoekt u voor een tijdelijke periode een systeembeheerder? Dan is detachering de juiste oplossing. Ik word voor de door u gewenste periode onderdeel van uw organisatie en vul daarbij uw team aan. Detachering biedt een uiterst flexibele oplossing voor een tijdelijk tekort aan vakkundige handen.

Meer weten?

Vragen of opmerkingen? Stuur een e-mail naar .

Bekijk mijn profiel op LinkedIn

Apple Certified Support Professional

Apple Certified Technical Coordinator